Eatsa – lanțul de restaurante automate

Un nou lanţ de restaurante pe nume Eatsa este diferit de orice lanţ de fast food cu care ne-am obisnuit până în prezent.

Spre deosebire de restul, acest restaurant este aproape în totalitate automatizat, funcţionând ca un tonomat, doar că, din acesta poţi ridica o salată proaspăt preparată.

Odatã intrat în restaurant, poţi sã îţi comanzi felul de mâncare la un chioşc iPod, moment în care în spatele unui perete cu rafturi cubice, personalul de la bucãtãrie începe sã îţi prepare salata.

În momentul în care mancarea este gata, raftul cubic în care aceasta se aflã, se aprinde cu numele persoanei care a comandat-o.

În meniul de la Eatsa poţi gasi o varietate de salate la preţul de aproximativ 7$, cu topping-uri precum: ciuperci, soia, porumb, salsa, guacamole, brânza, ouã, nuci, ceapa, spaghete, cartofi, rosii şi multe altele.

Clienții restaurantului automatizat, pot sã îşi creeze singuri bolul cu salată, alegându-şi ingredientele sau pot selecta din diversificata listă de salate predefinite precum “Bolul Burrito ” ce conţine guacamole, salsa, caşcaval, ciuperci portobello, porumb la grătar, quinoa cu iarba de lămâie, cipsuri de tortilia si fasole asezonată. În ambele cazuri, comanda este facuta la iPod chioşcul de la intrarea în restaurant.

Sistemul prin care se face comanda în restaurantul Eatsa reţine comenzile fiecărui client. Astfel, de fiecare dată când aceştia se întorc în restaurant, sistemul le va arăta comenzile anterioare şi, de asemenea, le va prezenta noi tipuri de salate bazate pe preferinţele acestora.

Până în momentul de faţă lanţul are 2 restaurante deschise, unul în San Francisco şi celălat în Los Angeles, dar planuieşte să deschidă alte 10 până la sfârşitul anului, conform informaţiilor celor de Nation’s Restaurant News.

Sunt curios cât de curând vor deschide unul şi în România, personal, ideea mi se pare interesantă. Mă gândesc că aceasta ar putea fi înbunătăţită cu o aplicaţie prin care îţi poţi comanda salata în drum spre restaurant, iar în momentul cand ajungi la acesta, să nu mai pierzi timpul aşteptând, ci salata să te aştepte pregătită in raft, cu numele tău pe el.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%