5 aplicații Android pe care vrei să le ai pe telefonul tău

Pe Google Play sunt în acest moment 2.080.703 aplicații. O piață de aplicații foarte largă ce-i drept. Și numărul lor este într-o continuă creștere. Și totuși, am ales pentru dumneavoastră 10 aplicații pe care trebuie să le ai în telefon.

1. Here – Este o aplicație GPS, creată de cei de la Nokia, pe care o poți folosi offline. Navigarea offline se poate face după ce ai instalat harțile offline pentru regiunea în care vrei să calătorești. Poți instala navigare în limba română și își updatează traseul pe cea mai rapidă rută dacă alegi alt traseu. Sunt multe opțiuni de configurare iar dacă e conectat online are aceleași funcții de navigare inclusiv detalii din trafic. Alegerea traseului se face cu foarte mare ușurință.

2. Keep – Este o aplicație Google unde poți nota informațiile de care ai nevoie cu mare ușurința. Se poate instala și pe PC iar sincronizarea se face prin intermediul adresei de email. Poți aranja memo-urile într-o manieră foarte atractivă și le poți prioritiza după cum ai nevoie. Dacă vrei poți apoi să arhivezi toate memo-urile pe care le-ai rezolvat. Poți instala și un Widget rapid dacă vrei să le ai în prim plan. Poți adăuga o poză sau să faci un memo vocal și să colorezi fiecare post în parte.

3. TeamViewer – Poți controla de la distanță un calculator sau poți oferi asistența parinților aflați în nevoie. Poți să faci aceste lucruri chiar și de pe telefonul mobil,iar mai nou, poți controla de la distanța chiar și un telefon mobil. Sunt foarte multe opțiuni utile dintre care putem menționa faptul că poți vedea chiar și ambele monitoare ale unui PC, poți auzi sunetele live, îți poți creea un cont pe care să loghezi mai multe PC-uri sau transfera fișiere.

4. Metal detector – Telefonul tău mobil are mai mulți senzori pe care îi poate folosi să detecteze metalul sau câmpul electric (Voltage Detector). Poate fi util atunci când vrei să dai o gaură în perete dar nu vrei să distrugi și instalația electrică. Nu este atât de precis ca un aparat de măsura profesional însă poți să-ți faci o idee dacă chiar nu ai acces la un astfel de dispozitiv mai performant.

5. Google launcher – Este aplicația pe care o poți folosi ca launcher pe dispozitivul tău Android. Îți poti aranja într-un mod mult mai plăcut programele pe ecranul telefonului tău, iar dacă accesezi meniul inteligent de știri și informații despre trafic sau vreme, e nevoie doar să ții apăsat pe ecran și să îl muți spre stânga, ai să ramâi surprins de cât de utilă și plăcută poate fi aplicația. Mai poți de asemenea să setezi remindere sau să iți adaugi o adresă de mail suplimentară, de exemplu mailul de pe Yahoo.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%