Top 10 jocuri gratuite cu zombie, pentru Android

Oricum ai pune problema, nimic nu se compară cu un joc bun cu zombies :). Chiar dacă jocurile cu zombies nu sunt singurele pe care le jucăm, ele sunt un bun prilej de relaxare din timp în timp . Așa că ce poate fi mai util decât un Top 10 ? Dacă ești însă un fan zombie, atunci cu atât mai mult trebuie să încerci jocurile din Topul nostru.

1. Into the dead

Un soi de Endless Runner captivant, unde trebuie să eviți zombies care vin spre tine. Poți alege să te protejeze și un câine de pază, dar trebuie să plătești pentru asta. Găsești și moduri diferite de joc, drujbe, ceața sau fulgere, toate detaliile contribuind la gameplayul excelent !

2. Zombie Hive

Zombie Hive este un Tower Defence. Va trebui să salvezi supraviețuitorii apocalipsei. Este nevoie să îți ții armata ugradată continuu pentru a putea înainta tot mai adânc pe mai multe niveluri și a ajunge la nivelul 1000 unde poți distruge sursa infecției.

3. Unkilled

Mai ales dacă ești fan al jocurilor Dead Trigger, atunci Unkilled este un joc esențial. Un FPS Android, cu o mulțime de arme, de zombies și acțiune din plin.

4. Dead Effect 2

A doua parte din seria Dead Effect, este o continuare a luptei din spațiu împotriva grupurilor de morți vii. Spre deosebire de Unkilled, Dead Effect 2 este un FPS cu tematică zombie, cu elemente de RPG și cu o poveste mult mai amplă.

5. Walking Dead: Road to Survival

Cu o poveste nouă față de film, Road to survival duce seria Walking Dead într-o zonă RPG / Turn Base.
Poți colecta diferite personaje iar faptul că poți alege cum să procedezi în anumite situații, influențează evoluția jocului.

6. Zombie Highway 2

Un Endless Runner veritabil, doar că în loc de a alerga, conduci un vehicul înarmat care te ajută să scapi de morții de pe autostradă.

7. Minigore 2: Zombie

Dacă zombies ar fi simpatici, Minigore2: Zombies ar fi un bun exemplu al genului. Cu un deget controlezi mișcarea și cu unul tragerea în timp ce te miști într-o zonă cu arme diferite, zombie, powerups și boși.

8. Plants Vs Zombies 2

Pe bună dreptate nu poți creea o listă de jocuri cu zombie fară să menționezi Plants vs Zombies 2. Un joc simplu și îndrăgit de peste 3,5 milioane de oameni.

9. SAS: Zombie Assault 4

Un joc fain și simplu care te va ține captivat cât îți upgradezi jucătorul și armele pentru a învinge zombies tot mai puternici. Se poate juca și în Multiplayer.

10. Last Hope – Zombie Sniper 3D

Iată și un joc pentru fanii jocurilor Sniper. Poți folosi o multitudine de arme în diferite nivele pentru a proteja oamenii sănatoși de urgia morților vii.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%