HP a lansat Spectre – cel mai subțire laptop din lume

Hp a lansat cel mai subțire laptop din lume. În urma separarării companiei HP în două entităti la sfârșitul anului trecut, HP și HP Enterprise, divizia de laptop-uri a HP se relansează pe piață laptop-urilor cu acest nou model exclusivist. Odată cu el, HP a creat un logo nou pentru modelele premium.

HP a lansat pe piață Spectre - cel mai subțire laptop din lume
Noul logo HP pentru modelele premium

Într-o lume dominată de gadget-uri foarte performanțe, așa cum sunt telefoanele mobile, cu display-uri și rezoluții tot mai mari, laptop-urile au nevoie de o mobilitate superioară pentru a putea ține piept noilor tehnologii mobile. În special pe fondul scăderii interesului fată de cândva mult doritele PC-uri cu display încorporat.
Ei bine, HP reușește să iasă în evidentă cu acest nou model de 13” care îți ia ochii prin liniile fine, materialele de calitate și culorile care te duc cu gândul la o bijuterie. Cu cei 10.4 cm grosime este mai subțire decât concurentul MacBook Air.

Cumpără acum Laptop 2 in 1 HP Spectre x360, Intel Core i5, Memorie 8GB, SSD 256GB, Intel HD Graphics, Windows 10 Home!

HP a lansat Spectre - cel mai subțire laptop din lume
Spectre – cel mai subțire laptop din lume

HP a făcut laptopul nu doar frumos ci și foarte performant. Spectre vine cu un procesor i7, HDD de 512 GB SSD și 8 GB RAM. Mai mult decât atât, HP ne surprinde prin alegerea făcută în ce privește tehnologia procesoareler i7, care nu se bazează pe modelul de mai mică putere M IntelCore așa cum face concurența, ci folosește procesoarele standard i7, care sunt mai puternice dar care au un consum de curent mai ridicat și care degajă mai multă căldură. Totuși, HP a găsit soluțiile potrivite și pentru aceste probleme, dacă le putem spune așa. Bateria îl va ține în viață între 6 și 10 ore iar de surplusul de căldură va avea grijă noua tehnologie de la Intel care se numește ”răcire hiberbarică”.

HP a lansat pe piață Spectre - cel mai subțire laptop din lume

HP se folosește de mici ventilatoare care trag aer în și prin laptop, în loc să îl împingă în afară. Aceeași logică de răcire este folosită și în tehnologia de răcire a serverelor
Tastele sunt suficient de mari și au un layout excelent.

HP a lansat pe piață Spectre - cel mai subțire laptop din lume
HP Spectre are 3 porturi USB-C

Mai mult decât atât, sunt luminate din interior prin tehnologie LED. Ecranul tactil a fost sacrificat (singurul dezavantaj pe care l-am putut găsi) în efortul de a păstra capacul cât mai subțire posibil, așadar, display-ul este non-tactil. Cu o rezoluție de 1920×1080 Full HD folosește o protecție , preluată din industria telefoanelor mobile Gorilla Glass. Tot din lumea telefoanelor mobile au fost preluate și porturile USB-C. Dintre cele trei porturi, doar unul acționează că și conexiune de reîncărcare, iar pentru cei care sunt mai în urmă cu tehnolgia, a pregătit chiar și un adaptor pentru mufele USB normale.

HP Spectre va fi disponibil pentru precomandă online, începând cu 25 aprilie pornind de la un preț de 1169 $ în SUA. Încă nu a fost anunțata data de la care va fi disponibil la nivel internațional.

Tot acum, HP a lansat și două noi modele HP Envy de 15,6 & 17,3” . Ambele au design ușor, sunt mai subțiri, display 4K și folosesc a șasea generație de procesoare Intel Core i7 și au ca opțiuni video noile placi grafice, Intel Iris.

HP a lansat pe piață Spectre - cel mai subțire laptop din lume

Sursa: https://blogs.windows.com & cnn.com

Cumpără acum Laptop 2 in 1 HP Spectre x360, Intel Core i5, Memorie 8GB, SSD 256GB, Intel HD Graphics, Windows 10 Home!

Facebooktwitterredditpinterestmail

One thought on “HP a lansat Spectre – cel mai subțire laptop din lume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%