Google are un plan de unificare a tuturor hotspot-urilor wi-fi

Wi-fi-ul public este minunat, dar este enervant cand conexiunea de la cafeneaua din cartier devine slaba sau cade si barmanii nu au nici o idee ce se intampla. Acest lucru este frustrant si pentru cafenea. Se vrea a se oferii servicii sigure, fiabile, dar de obicei nu dispun de aceste competente. Acest lucuru este valabil oricarei afaceri ce ofera acces la wi-fi  gratuit, in special aeroporturile, hotelurile si altele ce ofera Wi-fi la o scara uriasa.

Google intentioneaza sa rezolve aceasta problema cu Google Station, o suita de instrumente concepute sa creeze si sa mentina Wi-fi-ul public cu usurinta. Compania nu spune prea multe dar se lucreaza cu furnizori de internet, nespecificati si companii hardware pentru realizarea acestui lucru. Google inroleaza acum  parteneri, cum ar fi cafenele si mall-uri.

Acest lucru se ridica peste setul de instrumente recomandat  sau routere wi-fi preconfigurate. Google se va ocupa de informatiile de conectare pentru diferite hotspot-uri. Vei accesa internetul de la oricare din ele , folosind un singur nume de utilizator si parola – gata cu cerutul parolei si numelui retelei, barmanilor. De asemenea Google promite sa isi ajute gazdele wi-fi  sa genereze bani cu conexiunile lor, sugestia fiind gestionarea platilor, taxarea fiecaruia pentru acces.

Google , sau mai degraba compania-mama. Alphabet , deja ofera conexiuni la internet prin Google Fiber de mare viteza, serviciul sau mobil Google Fi, se lupta sa schimbe telefoanele publice cu chioscuri de internet.

Proiectul se datoreaza implicarii Google in sistemul feroviar al Indiei, pentru oferirea accesului wi-fi statiilor de nivel national, folosind mai mult de 20000 mile cablu fibra optica existent.

Google ofera acum wi-fi in 50 de gari din India si intentioneaza sa mai adauge 50 pana la sfarsitul anului. Google Station nu se va limita doar la India. Compania spera sa aduca internet in locurile publice din intreaga lume.

Facebooktwitterredditpinterestmail

One thought on “Google are un plan de unificare a tuturor hotspot-urilor wi-fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%