Iti lipseste incarcatorul MagSafe la noul MacBook? Aici e dispozitivul tau

Cu toate ca noul MacBook Pro a castigat un Bar Touch, ID Touch, mai multa putere, spatiu gri variant, a si suferit pierderi semnificative. Au imbratisat exclusiv USB-C, Apple abandonand tehnologia de incarcare MagSafe. Stii, magicul magnetism care iti salveaza constant laptopul de 2000$, impiedicandu-l sa nu cada de pe masuta de cafea.

Ingrijorat de viata fara MagSafe? Nu fi, e o cale de iesire. Industria harnica de accesorii a recreat o noua experienta pentru o lume USB-C. Nu este MagSafe, dar este tot ce poti obtine acum.

Griffin a introdus prima oara cablul de alimentare magnetic BreakSafe USB-C, in luna ianuarie, ca un apel la noi cumparatori, de asemenea si MacBook sansMagSafe. Se compune din doua parti : un nubbin mic, care se conecteaza la portul USBC al laptopului si un cablu care se ataseaza magnetic intr-un mod similar MagSafe. Se desface daca tragi de el salvandu-ti laptopul de la o catastrofa.

BreakSafe a fost intotdeauna inteligent, dar utilitatea lui a fost limitata pe MacBook. Apple a restructurat intrarile la un singur port USB-C, ca sursa de energie si de conectivitate.

Noul MacBook Pro nu sufera astfel de limitari, are 4 porturi USB-C (sau doua, la modelul de intrare) ceea ce inseamna ca poti pastra tot timpul un BreakSafe si sa mai ai si alte posibilitati periferice suplimentare.

Contestatia aici este ca, in timp ce BreakSafe arata ca un rezonabil MagSafe facsimil, nu este de fapt MagSafe. Apple a patentat in toate felurile aceasta technologie specifica . Prima diferenta este ca BreakSafe nu este reversibil, ceea ce inseamna ca nu se poate conecta oricum doriti, va trebui sa folositi exclusiv cablul BreakSafe dar micul donglet  se conecteaza de asemenea usor la laptopul tau.

O imitatie palida a originalului, dar la un pret rezonabil de 40$, platit pentru a recupera valoarea reala a MagSafe-ului, un pic de liniste sufleteasca.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%