Review Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 027 Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare

Whirlpool AMD 027 este un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 2400 btu care poate asigura confortul termic perfect in apartamentul dumneavoastra. Acesta ofera o racire placuta pe intreaga perioada de functionare, chiar si in conditii meteo extreme. Aparaul de aer conditionat AMD 027 de la Whirlpoo, iese in evidenta datorita noii tehnologi de la Whirlpool – Al 6-lea Simt, care, cu ajutorul senzorul unitatii interne, detecteaza temperatura aerului din camera si decide combinatia ideala de functii: racire, incalzire, sau doar ventilare si uscare – astfel creind atmosfera perfecta pentru maximum de confort.

Design Whirlpool AMD 027 Inverter

Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 027 Inverter

AC Whirlpool AMD 027 face parte din generatia 2016 a producatorului Whirlpool, deci are un design relativ nou. Acesta are in componenta doua unitati compacte, una pentru interior si alta pentru exterior. Unitatea interna are dimensiunile 1070 x 315 x 225 mm si o greutate de 8,5kg si vine cu un design placut de culoare alba, prevazut cu un afisaj led ce permite vizualizarea setarilor realizate cu ajutorul telecomenzii. Unitatea exterioara are dimensiunile 885 x 795 x 366 mm, si o greutate de 58,2kg. Dimensiunea redusa si compacta face ca acesta sa poata fi montat cu usurinta fara a iesi atat de mult in evidenta pe peretele exterior. Aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027, are o putere consumata la racire de 2050W si o putere consumata la incalzire de 1880W.

Acest aparat de aer conditionat castiga puncte bune la capitolul estetica, fiind un dispozitiv foarte elegant, de culoare alba deasupra careia este aplicat un strat lucios pentru a nu retine praful. Aspectul modern este completat de culorile si materiale de calitate folosite astfel va fi remarcat, cu siguranta, in locuinte care se doresc a fi moderne.

Cumpără acum Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 027 Inverter!

Eficienta Energetica

Tehnologia Inverter folosita controleaza viteza motorului si face ca aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027 sa consume mai putina energie electrica, sa fie predispus mai putin la defectiuni si sa fie mult mai silentios decat aparatele clasice. DC Inverter permite un control strict al rotatiilor compresorului si ventilatorului, astfel creste eficienta de racire si este redus nivelul de zgomot si vibratii.

AC Whirlpool AMD 027 intra in clasa de eficienta energetica A+, avand o putere consumata la racire de 2,05kW/h si o putere consumata la incalzire de 1,88kW/h. Whirlpool AMD 027 Inverter are un consum anual racire de 386 kW si un consum anual incalzire de 2321 kW.

Functii Speciale

Acest aparat de aer conditionat este doatat cu filtru Hepa, care asigura curatenia si prospetimea aerului din camera in care functioneaza. Filtrul de inalta densitate filtreaza eficient, eliminand polenul, praful si bacteriile din aer.

AC Whirlpool AMD 027 se distinge printr-o serie de funcții inteligente, precum:

 • Functia Sleep Mode – controlează viteza de ventilare și opereaza o usoara crestere sau descrestere a temperaturii, stabilita în funcție de setarile selectate. Aceasta opțiune ruleaza pe durata a 8 ore și a fost construita pentru a oferi maximul de confort pe timpul somnului.
 • Funcția Jet – este functia folosita pentru racirea rapida – disponibila la toate aparatele de aer condiționat split, se activează usor cu ajutorul butonului de pe telecomanda unitatii care seteaza aplicatia pentru o functionare la viteza mare de ventilatie si astfel raceste încaperea automat la temperatura de 18 grade, indiferent de temperatura setata anterior.
 • Functia de incalzire – functioneaza dupa principiul pompei de caldură, spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Acest sistem functioneaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -10°C si +24°C
 • Functia de ventilatie – această functie permite aparatului de aer conditionat sa ventileze aerul din încăpere in 3 trepte avand un consum energetic mai mic, cu un debit maxim de1180 m3/h fara sa-i modifice temperatura
 • Functia de dezumidificare – aceasta isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu aceasta functie, aparatul de aer conditionat extrage si elimina umezeala din aerul camerei – 2 l/h condens
 • Power Saver cu al 6lea simt – controlata de un microprocesor prezent in interiorul aparatului, 6 Sense Power Saver detecteaza temperatura camerei si controleaza fluxul de aer, in consecinta,  ajuta la o economisire de pana la 20% la facturile de electricitate
 • Functia Auto Curatare – datorita acesteia schimbatorul de caldura este mentinut uscat. Principalele cauze de miros neplacut in aerul conditionat sunt mucegaiul si bacteriile care se dezvolata in schimbatorul de caldura atunci cand schimbatorul este umed.
 • Auto-restart – toate modelele de aer condiționat Whirlpool au aceasta functie. Aceasta permite repornirea aparatului, la ultimele setări, după o cadere de tensiune sau scoatere accidentala din priza.

Puncte Slabe

 • Kit-ul de instalare este prevazut pentru distanta optima de la unitatea exterioara la cea interioara, 2 metri, ceea ce face ca in cazul in care distanta este mai mare va fi nevoie de achizitionarea unui nou kit, sau prelungirea acestuia.

Puncte Forte

 • Consum redus datorat Tehnologia Inverter care controleaza viteza motorului si al functiei Power Saver cu al 6lea simt
 • Numar ridicat de functii inteligente: 6th Sense, Auto Restart Timer, Around U, Auto Clean, 4D Airflow, Power Save, Jet Mode

Concluzii

Având în vedere raportul preț calitate, recomandam aparatul de aer condiționat Whirlpool AMD 027, 2400 btu, însa în funcție de necesități și buget alocat, puteți achiziționa și alte produse din gama Whirlpool.

Cumpără acum Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 027 Inverter!

Toate Specificatile Tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential Comercial
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Suprafata acoperita 70 m²
Capacitate generala 24000 BTU
Capacitate de racire 22520 BTU
Capacitate de incalzire 23540 BTU
Eficienta energetica racire A+
Eficienta energetica incalzire A
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) 10
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 24
Tip filtru Hepa
Tip compresor Rotativ
Numar trepte ventilator 3
Inverter Da
Kit instalare inclus Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 2
Debit de aer unitate interna 1180 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 51 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 1070 mm
Latime unitate interna 315 mm
Inaltime unitate interna 225 mm
Greutate unitate interna 13.6 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 5.6
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 3.4

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi Nu
Functii speciale 6th Sense Display LED Auto Restart Timer Around U Auto Clean 4D Airflow Power Save Jet Mode

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 230 V
Agent de racire R410a

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa 3800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa 59 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 885 mm
Latime unitate externa 366 mm
Inaltime unitate externa 795 mm
Greutate unitate externa 58.2 Kg
Cumpără acum Aparatul de aer conditionat Whirlpool AMD 027 Inverter!

Facebooktwitterredditpinterestmail

One thought on “Review Aparat de aer conditionat Whirlpool AMD 027 Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, HEPA, Display LED, Auto Restart, Dezumidificare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *