Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Wi-Fi Control, Filtru S-Plasma Ion

Vezi oferta acum!

Aparatul de aer conditionat de la Samsung, Jungfrau-F AR12KABE, vine cu un design elaborat si un panou în tonuri de violet si negru, special creat pentru a onferi un aspect elegant si modern. Datorita sistemului Virus Doctor, acest aparat de aer conditionat elimina din aer agentii biologici contaminanti, astfel încat aerul din incapere sa devina pur si sanatos pentru respirat.

Descriere AC Samsung Jungfrau-F AR12KABE

Aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE este incadrat in clasa de energie incalzire/racire A++, si are o capacitate de incalzire/racire de pana la 1200BTU, la o putere consumata de 580W la racire si 700W la incalzire.
Samsung Jungfrau-F se remarca datorita consumului redus de energie electrica. Datorita motorului inteligent, cu invertor, cu care acesta este echipat, consumul de energie electrica poate fi redus cu pana la 50% fata de un aer conditiona cu motor conventional.

O deosebire, importanta, in fata majoritatii aparatelor de aer conditionat, este reprezentata de posibilitatea aparatului de aer conditionat, Samsung Jungfrau-F AR12KABE, de a asigura o distributie uniforma a aerului in toata camera. Datorita lamelor, special proiectate, fluxul de aer este impins pe verticala la un unghi mai mic de pana la 90 de grade, si pe orizontala sub un unghi de 120 de grade, astfel acoperind o raza de aproximativ 13 m.

Filtrele de aer, de ultima generatie, cu care Samsung Jungfrau-F AR12KABE este prevazut, asigura permanent un aer curat si sanatos in camera in care acesta este montat.

Pe langa filtrele clasice, de inalta densitate(cu care aparatele AC conventionale sunt dotate), ce asigura protectia impotriva particolelor microscopice precum praful, polenul, aerul poluat si mirosul neplacut, Samsung Jungfrau-F vine dotat cu u nou filtru, numit S-Plasma ion. Aceat filtru imbunatateste semnificativ calitatea aerului din interior datorita posibilitatii acestuia de a elimina agentii biologici contaminanti si invizibili cum ar fi virusii, bacteriile si alergenii, protejandu-va astfel de boli.

Cumpără acum Aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter!

Functiile si comenzile aparatului de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE

Datorita conexiunii inteligente WiFi de care acesta dispune, functiile si comenzile aparatului de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE pot fi accesate cu usurinta de pe un computer, tableta sau smartphone, transformandu-ti casa intr-o casa inteligenta. Functiile si comenzile pot fi accesate, in egala masura, si cu ajutorul telecomenzii cu care acesta este dotat.

Aparatul este prevazut cu o functie TURBO, ce permite acestuia sa atinga rapid temperatura indicata, asigurand astfel un timp foarte scazut pentru racirea sau incalzirea incaperii in care este montat.

Samsung Jungfrau-F AR12KABE este, de asemenea, dotat cu o functiei de Dezumificare – cu ajutorul careia, puteti indeparta umiditatea excesiva din incapere, lucru ce ajuta la crearea unui aer mult mai sanatos pentru respirat.

Cu ajutorul sistemului automat de reglare a temperaturii si umiditatii, aparatul de aer conditionat, Samsung Jungfrau-F AR12KABE, asigura conditii de confort ideale pentru odihna dumneavoastra. Acest sistem este activat folosind functiile D’light Cool si Somn placut.

Sa vorbim despre aerul proaspat. Sistemul Virus Doctor de la Samsung imbunatateste semnificativ calitatea aerului din interior, astfel incat aerul respirat este pur si sanatos. Elimina agentii biologici contaminanti invizibili cum ar fi virusurile, bacteriile si alergenii, protejandu-va de boli si de starile de rau. Purificand peste 19,16 m3 de spatiu, sistemul Virus Doctor aduce mult aer proaspat intr-o casa si tine la distanta concurenta.

Curatare Automata – Poate nu stiati ca un aparat de aer conditionat poate produce mucegai si raspandi microbi. Acest lucru se intampla din cauza ca diferenta dintre temperatura interna si cea externa creeaza umiditate in interiorul unitatii, iar umiditatea inseamna mediul perfect pentru bacterii. Aparatele de aer conditionat de la Samsung prezinta functia de curatare automata, care actioneaza ventilatorul chiar si dupa ce il opriti, mentinand totul uscat si inodor, prevenind totodata raspandirea microbilor.

Concluzia

Tinand cont de tehnologiile de ultima ora folosite de Samsung, noi spunem cu tarie ca, Aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE,  merita cumparat. Pretul poate fi un inconvenient, fiind ceva mai ridicat fata de pretul unui aparat de aer conditionat conventional, dar sa nu uitam ca si sanatatea noastra ar trebuii sa aiba prioritate, prin urmare aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE poate fi soluţia perfectă pentru camera dvs. dar mai ales in camera copiilor.

Cumpără acum Aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter!

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A++
Tip filtru S-Plasma Ion

UNITATE INTERNA

Culoare unitate interna Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Agent de racire R410a

UNITATE EXTERNA

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%