Acest nor ploua cu picaturi reale de Tequila

Știința a reusit din nou sa ne uimeasca. Nu, nici un cuvânt despre o sursă de energie curată nelimitată sau o baterie de telefon care durează mai mult de o zi. Dar stati linistiti, au creat un nor interior care produce picături de tequila reale.

Norul de tequila face parte dintr-o instalare la galeria de artă Urban Spree din Berlin, creată de agenția de publicitate LAPIZ în numele Consiliului de Turism din Mexic. Ideea este că vremea e urata în Germania în martie, deci de ce să nu te îndrepți spre Mexic pentru o vacanță? Sună bine pentru noi.

Funcționează prin utilizarea de umidificatoare specializate pentru a vibra tequila la o frecvență ultrasonică care o transformă într-o ceață groasă vizibilă. Ceata este apoi capabilă să se condenseze în lichid și să cadă ca picaturi de ploaie. Ei chiar lăsau oaspeții să bea gratuit ploaia de tequila.

O modalitate mai convențională de a crea o ceață, cum ar fi vaporizarea prin căldura, ar evapora tot alcoolul, deoarece se fierbe la o temperatură mult mai scăzută decât apa – și asta cu siguranță nu este o idee bună.

Dam un shot?

So this was a cloud of tequila. I’m sold. #tequilacloud #urbanspree

A post shared by Alfie Vinten (@alfieinberlin) on

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *