Apple a postat o oferta de job SECRETA într-o parte ascunsă a site-ului lor

Obținerea unui loc de muncă ca inginer pentru unul dintre giganții tehnici din Silicon Valley este foarte dificil. Acum, pare chiar că găsirea unei pozitii deschise este o provocare, dificilă, în sine.

Un anunț pentru o slujbă de inginer de la Apple a fost descoperit ascuns pe o parte ascunsă a site-ului public al companiei.

Ne-ați găsit“, scrie exact sub sigla mare a Apple, realizată din simboluri și inscripții de text. Căutăm un inginer talentat pentru a dezvolta o componentă critică a infrastructurii, care va fi o parte esențială a ecosistemului Apple“.

Acesta explică în continuare calificările și experiența necesare pentru a aplica, cum ar fi o diplomă în științele informatice sau o experiență echivalentă de lucru în industrie.

Postarea jobului secret a fost descoperita de Zack Whittaker, editor de securitate cibernetică a site-ului de știri tehnologice de afaceri ZDNet, care recent a postat un tweeted despre descoperire. Vazand interesul generat pe Twitter, el a continuat prin a explicat, de asemenea, cum a găsit “Surpriza” într-un articol pentru ZDNet. După cum explică, el a găsit-o în timp ce testa modul în care datele personale au fost schimbate între aplicațiile iPhone dificile și agenții de publicitate. Între toate aceste schimburi de date și trafic, el a observat o conexiune cu unul dintre URL-urile proprii ale Apple. El a introdus pur și simplu această adresă web in browserul sau și mesajul cu jobul secret a apărut.

El insistă că acest lucru nu este prea dificil pentru cei care știu cate ceva despre IT. Cu toate acestea, Apple a folosit în mod evident acest lucru ca o modalitate inventivă de a căuta talente noi.

Postarea postului constată că o “atenție deosebită la detalii” este o trăsătură importantă pe care o caută. Probabil că, dacă vă bagati nasul în jurul serverelor private ale unei companii mari de tehnologie și vă împiedicăți de listarea acestui loc de munca, aveți un ochi destul de ascuțit și un nivel rezonabil de know-how tehnic.

Oh, și în cazul în care sunteți tentați să căutați mesajul, Apple a eliminat postarea sau a mutat-o în altă parte. Acest lucru se datorează probabil furtunii de pe Twitter și atenției mass-media care a urmat descoperirii acesteia. Sau poate că altcineva a găsit-o și postul a fost ocupat.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%