Solutii inovatoare de tip Smart City in standul Telekom Romania, partener principal IMWorld 2017 pentru al saselea an consecutiv

Telekom Romania a confirmat pentru al saselea an consecutiv pozitia de partener principal al Internet & Mobile World  – cea mai ampla expo-conferinta de business cu solutii digitale si IT din Europa Centrala si de Sud-Est, din 4-5 octombrie 2017, de la Romexpo.

Cea de-a 6-a editie Internet & Mobile World va reuni peste 140 de vorbitori pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation si Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expozitionale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de solutii IT si digitale.

Telekom va fi prezent cu un stand dedicat unor solutii inovatoare de tip Smart City printre care se numara un stalp multifunctional si mobilier urban smart: „In calitate de integrator de sisteme ne asumam rolul de a fi interfata intre nevoile specifice ale administratiei locale si ale cetatenilor, pe de o parte, si solutiile tehnologice propuse si implementate pentru a le satisface, pe de alta parte. Proiectele de tip Smart City sunt raspunsul la cele mai multe dintre provocarile aglomerarilor urbane, de aceea suntem foarte activi in demersul nostru si ne dorim sa demonstram si sa sustinem beneficiile acestui tip de solutii. Iar evenimentul Internet & Mobile World, al carui partener suntem inca de la prima sa editie, este locul ideal pentru a le prezenta publicului si tuturor celor interesati”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Editia din acest an a IMWorld aduce un plus semnificativ atat in ceea ce priveste zona expozitionala, unde va exista scena noua de Securitate Cibernetica, dar si in ceea ce priveste invitatii de pe agenda care cuprinde si mai multi vorbitori internationali. Pe cele 6 scene IMW vor urca speakeri celebri precum Thomas Barta, autorul bestsellerului, The 12 Powers of a Marketing Leader; Rowan Merewood, Developer Advocate la Google; Phil Pallen, autorul brandurilor pentru vedetele TV, experti si afaceri. Clientii lui au castigat premiul Nobel, sunt consilieri ai presedintilor de tari sau au idei care schimba lumea. Consulta lista speakerilor pe http://imworld.ro/speakers-imw/

„Prestigiul si evolutia celui mai amplu eveniment de IT si Digital din SEE sunt oferite de valoarea si implicarea partenerilor sai. Faptul ca Telekom Romania, un jucator puternic din industria telecomunicatiilor, este alaturi de IMWorld prin expunere de solutii de business si know-how, aduce plus de valoare pietei locale si participantilor la expo-conferinta. Al 6-lea an consecutiv al colaborarii noastre se contureaza deja ca o traditie a eforturilor comune in directia indeplinirii misiunii IMWorld, aceea de a grabi adoptarea transformarii digitale a companiilor din Romania”, a declarat Mihai Cima, Managing Partner, Universum Events.

La IMWorld 2017 sunt asteptati peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.

Accesul se face pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe www.imworld.ro  la pret redus pana pe 20 septembrie.

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare   

www.imworld.ro

facebook.com/InternetMobileWorld

instagram.com/imworldro  

Partener principal: Telekom Romania

Partenerii de scene si sponsorii care au confirmat deja prezenta la cea de-a 6-a editie IMWorld sunt:

Partenerii scenelor de conferinte:

MiniCRM –  SMBs & Enterprise Solutions Stage

Raiffeisen Bank – Digital & E-Commerce Stage

METRO SYSTEMS – Dev Stage

IBM – Security Stage

Networking Partner – eMAG

Sponsori: Microsoft, Cegeka, Zipper, Medialine, Orange, Syswin Solutions, Temperfield, ALEF, M24Seven,  Servel, Temperfield, The Digital Box, Luxoft, SoftOne, Dataware Consulting, HERE, Luxoft Training, White Image.

Smart Energy Partner: Enel

Internet Partner: VIVA Telecom

Car Partner: Renault

Digital Partner: Bright Agency

 

Despre IMWorld

Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit in cele 5 editii, un hub care genereaza new business si in care comunitatea dezvolta digitalizarea in Romania.

In fiecare an, in prima saptamana din octombrie, timp de 2 zile, mediul de business activ din Romania se intalneste cu tot ce este mai important in procesul de transformare digitala la Internet & Mobile World.

Structurata ca o expo-conferinta B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din Romania sa adopte digitalizarea pentru a creste eficienta si productivitatea.  Prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului si prin solutiile marilor jucatori din piata de IT prezenti in eveniment, IMWorld genereaza plusvaloare concreta si contribuie activ la dezvoltarea economiei, punand in relatie directa specialistii cu nevoia de digitalizare.

IMW2016_1

Despre Telekom Romania

Telekom RomAnia este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Solutiile noastre deschid o lume infinita de oportunitati de a impartasi cele mai frumoase si emotionante experiente cu familia, prietenii, colegii si cu cei din jurul nostru. Misiunea noastra este sa imbogatim vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua noastra conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.

Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.

Despre Universum Events

Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events si-a construit reputatia de adevarat arhitect in industrie.

Compania are propriile marci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World si MyConnector si o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axata pe evenimente de amploare pentru clienti, precum Microsoft Summit si Cisco Connect, dar si petreceri si zile ale companiei.

Compania detine cea mai mare licenta de team building din lume, oferind partenerilor sai concepte unice, devenite celebre in Europa si peste Ocean.

Incepand din 2017, Universum Events a adaugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competitie semi-atletica de pe planeta dedicata companiilor.

Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expozitia tehnologizata de locuinte, in care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realitatii Virtuale o parte din casele si apartamentele din oferte.

Pentru detalii, va invitam sa urmariti site-urile proiectelor:

www.imobiliarium.ro

www.techweek.ro

www.imworld.ro

www.herculestrophy.ro

www.catalystglobal.com

www.universum.ro

IMW2017afis

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%