Drona conceputa pentru transportul oamenilor finalizeaza cu success testele cu oameni la bord [VIDEO]

Iată Ehang 184, o dronă cu pasageri, care ar putea să nu fie doar un alt spectacol pentru tech show.

Ehang a lansat un nou material de video (vezi mai jos) a celui mai recent zbor de testare a unuei drone cu echipaj uman – și arată destul de minunat.

Ehang 184 este un vehicul aerian cu două locuri, care este ridicat și propulsat de un sistem multi-rotor alimentat electric. Poate transporta mai mulți pasageri cu o sarcină utilă de până la 280 de kilograme. Totul este autonom, astfel încât autovehiculul se va deplasa la un punct de aterizare stabilit, folosind un sistem informatic de navigație și o cameră de aterizare.

Într-un test vertical altitudine, vehiculul a reușit să urce la o altitudine de 300 de metri. Un zbor de testare cu rază lungă de acțiune separată a văzut că poate traversa până la 8,8 kilometri, ajungând la viteze maxime de 130 kilometri pe oră. Zboruri de testare au demonstrat, de asemenea, modul în care vehiculul poate zbura în siguranță pe timp de noapte, în ceață și în timpul unui taifun din categoria 7.

“Acest lucru te face să te simți ca și cum ai călătorit în viitor, ca și cum ai fi filmat în filme science fiction”, a spus Huang Hu, fondatorul și CEO-ul companiei, Huang Hu, dar acest lucru este real si aici.

Doar pentru a isi arata seriozitatea, Ehang a facut numeroase zboruri de testare cu fondatorii, vicepresedintii si directorii financiari ai companiei, dar si impreuna cu numeroase oficialitati guvernamentale din zona Guangzhou din China.

“În cazul în care componentele se defectează sau deconectează, aeronava va ateriza imediat în zona cea mai apropiată pentru a asigura siguranța”, a declarat compania pe site-ul lor. “Comunicarea este criptată și fiecare [autovehicul aerian autonom] are o cheie independentă.”

“Acesta este un proces pas cu pas, iar la EHANG avem propria noastră foaie de parcurs”, a declarat Huazhi Hu într-o declarație. “Când vine vorba de dezvoltarea și aplicarea oricărei tehnologii transformatoare, mai întâi inovația tehnologică are un impact, atunci politicile relevante sunt create și dezvoltate, ceea ce continuă să promoveze dezvoltarea în continuare a industriei”.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%