Samsung transmite Live “Mobile World Live TV”, peste rețeaua sa 5G la MWC19 Barcelona

Prima transmisiune live a GSMA MWL folosind soluțiile Samsung 5G prezintă o experiență de 5G în lumea reală pentru participanții la MWC19 din Barcelona

Samsung Electronics a anunțat astăzi că va difuza emisiunea “Mobile World Live TV” a GSMA, canalul media oficial al MWC19 Barcelona, folosind rețeaua sa 5G. În timpul programului MWC19 Barcelona, canalul va difuza pe ecrane mari de pe întregul loc de pe Fira Gran Via și în lobby-urile și dormitoarele a peste 280 de hoteluri din Barcelona, precum și în flux live la nivel global. Interviurile, trăsăturile și notele cheie de la liderii de renume din industrie vor fi transmise în direct pe parcursul a cinci zile.

Mobile World Live TV este serviciul de difuzare video care oferă conținut de telecomunicații pe tot parcursul festivalului MWC, in fiecare an. Anul acesta marchează primul proces de difuzare live de 5G în istoria Mobile World TV Live.

De-a lungul emisiunii vor fi utilizate soluțiile Samsung 5G, care sunt alcătuite dintr-o unitate de acces radio (5G Radio) și un router 5G (CPE), alimentând conținutul filmat de aparatul de fotografiat High Definition Television Video (HDTV) World Live TV aflat în Broadcast Village, Gran Via.

Anterior, un sistem pe bază de fibre a fost utilizat pentru transmisia de la standul Mobile World Live TV la facilitatea sa de producție. Transmisia din acest an va fi susținută de rețeaua Samsung 5G, care este eficientă în depășirea limitărilor fizice ale rețelei bazate pe fibră optică. Transmisia 5G oferă o latență ultra-scăzută pentru transmiterea de fișiere mari, cum ar fi conținutul video.

“Suntem încântați să demonstrăm modul în care cea mai recentă tehnologie a noastră poate face o diferență deosebită în crearea de noi posibilități de difuzare la MWC19 Barcelona, cel mai mare târg comercial din industria de telefonie mobilă”, a declarat GY Seo, senior vicepreședinte și șef al Global Sales & Marketing, Rețele de afaceri la Samsung Electronics. “Samsung se angajează să îndeplinească cerințele pieței de capacitate mai mare și latență ultra-scăzută atribuită avansării industriei de divertisment”.

“Mobile World TV Live are o istorie de utilizare a tehnologiei mobile pentru a-și transmite emisiunile, cu camere de 4G care susțin transmisia live din întreaga Fira Gran Via și orașul Barcelona în anii precedenți. Pentru 2019, suntem încântați să difuzăm prin intermediul rețelei Samsung 5G, permițând o transmisie fără întreruperi fără latență “, a declarat Justin Springham, directorul Media Content and Broadcast, GSMA. “Mobile World TV Live și Samsung vor fi în fruntea experiențelor de utilizare imersive datorită acestei emisiuni de 5G”.

Deoarece puterea de difuzare constă în implicarea imediată și interacțiunea cu spectatorii, rețeaua utilizată pentru difuzarea unui canal viu ar trebui să poată susține transmisia fără probleme a conținutului de înaltă calitate și de capacitate mare prin intermediul televizoarelor și al altor dispozitive electronice, fără a fi latenți. Experiențele utilizatorilor cu difuzarea sunt esențiale pentru a determina capacitățile soluțiilor de rețea 5G de a susține difuzarea în direct pe o bază mai largă în viitor.

Între timp, în urma primei sale comercializări complete a soluțiilor FWA de 5G, alcătuite din radio 5G (unitate de acces și virtualizată RAN), routere 5G și nucleu de generație următoare în februarie 2018, Samsung a adus una dintre cele mai mici stații de bază de radiocomunicații integrate și rute de acasă 5G (CPE) pe piață. În plus față de comercializarea cu succes a serviciilor 5G din S.U.A., Samsung a fost selectat de unul dintre principalii operatori coreeni ca furnizor de 5G.

399/5000Mobile World Live TV este serviciul transmis de GSMA, premiat de MWC19 Barcelona. Se difuzează de la ora 16 CET duminică, 24 februarie până la ora 16:00, joi, 28 februarie. Pentru mai multe informații, vizitați http://www.mobileworldlive.com.

Pentru informații suplimentare despre soluțiile Samsung 5G de la MWC19 Barcelona, vă rugăm să vizitați: https://www.samsung.com/global/business/networks/insights/event/mobile-world-congress-2019/

Vezi si Review – Telefon mobil Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ si S10 5G

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%