Review – Telefon mobil Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ si S10 5G

Cu noul telefon Samsung Galaxy S10, Samsung sărbătorește a 10-a aniversare a modelelor Galaxy S, cu un salt mare și îndrăzneț. Cât de îndrăzneț? Fiecare dintre cele patru modele noi Galaxy S10 este mai impresionant decât ultimul: Cel mai ieftin dintre ele fiind S10E (plecand de la aproximativ 750 $), Galaxy S10, S10 Plus și Galaxy S10 5G, primul telefon cu 5G al mărcii.

Samsung încearcă cu noile Galaxy S10 să aprinda entuziasmul consumatorilor și să-și apere titlul de brand de top smartphone. Dar telefoanele Galaxy S10 reprezintă, de asemenea, o căutare a perfecțiunii.

Ce înseamnă “perfecțiunea” pentru Samsung în 2019? Un ecran de la o margine la alta cu rame mici, aproape nedetectabile. Capacitatea (remarcabilă) de a încărca fără fir un alt dispozitiv. Un afișaj Infinity-O care taie un cerc mic (sau oval) pentru a face loc camerelor orientate spre față. Primul cititor de amprentă digitală cu ecran ultrasonic din lume, care deblochează telefonul Galaxy S10 utilizând unde de sunet. Până la patru camere in spate. Până la 1TB de stocare încorporată. UI complet nou. Android Pie. Un procesor Snapdragon 855 de ultimă generație. Și, într-unul din cazuri, capacitățile 5G.

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10e, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10+, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Green!

Samsung, de asemenea, pretinde inbunatatitri ale display-ului, ce reduc emisiile de lumină albastră. Sunt studii care au arătat că, lumina albastra, poate încetini sau opri producția de melatonină, hormonul care ne semnalează creierului că este timpul pentru pat.

Aceasta este o listă impresionantă de schimbări, dar când le-am ținut în mâinile mele (cu excepția modelului 5G, pe care nu l-am putut atinge), telefoanele Galaxy S10 arătau și se simțeau extrem de familiare. Nu e deloc rău. “Decupajul” -ul in ecran pentru cameră oferă posibilitatea unui ecran de la o margine la alta, care se simte foarte natural. Și da, încă mai aveți o mufă pentru căști. În cazul unde Apple a reconfigurat dramatic iPhone-ul X prin eliminarea butonului de HOME, semnatura telefoanelor iPhone, și adăugând o decupare pentru integrarea camerei in partea de sus a ecranului, Samsung a optat pentru un display continuum neîntrerupt. Galaxia S10 se ridică pur și simplu de acolo de unde Samsung Galaxy S9 a rămas.

Un lucru mă înspăimântă totuși, și asta e faptul că nici unul dintre cele patru noi telefoane Galaxy S10 nu are deblocare 3D facială. Modelul 5G va veni cu o cameră 3D de profunzime pe față și în spate, dar aceasta va ajuta doar cu fotografierea și AR (realitate augumentată), si nu merge spre stilul iPhone-ului care a plusat la debloca telefonul cu fața. (Mai multe despre aceasta în secțiunea de deblocare cu ajutorul amprentelor de mai jos.)

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10e, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10+, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Green!

Precomenzile pentru toate telefoanele, cu excepția telefonului 5G, au început pe 21 februarie, pentru data lansării pe 8 martie. Fiecare preorder vine cu un set gratuit de Galaxy Buds cadou.

Continuați să citiți detalii despre cele patru noi telefoane Galaxy S10, cum funcționează partajarea energiei fără fir, unele noi caracteristici ale aparatului foto și schimbări de software cum ar fi cititorul de amprente pe ecran și UI. În sfârșit, veți găsi comparația completă a specificațiilor. Sa incepem!

Telefonul Samsung Galaxy S10: Modelul de bază

Este normal sa incep cu Galaxy S10 de tip standard, deoarece este purtătorul standard al familiei S10. Totul începe cu un ecran de 6,1 inch într-un cadru relativ compact, datorită ramei subțiri din jurul laturilor. Samsung se mândrește că acesta este primul ecran pentru care obține certificarea HDR10 +. HDR10 + este formatul Samsung care concurează cu Dolby Vision.

S10 vă oferă trei camere pe spate – un senzor ultra-wide de 16 megapixeli cu focalizare fixă, un obiectiv principal de 12 megapixeli cu deschidere duală OIS și un obiectiv “teleophoto” de 12 megapixeli cu OIS care poate obține zoom optic 2x. Aceasta înseamnă că poți să faci fotografii și fotografii portret de la oricare dintre senzori, doar prin trecerea degetului pe ecran.

cititor amprente cu ultrasunete samsung galaxy s10
Galaxy S10 și S10 Plus debutează primul scaner de amprente digitale cu ecran ultrasonic din lume.

Pentru selfi-uri, beneficiați de o cameră foto de 10 megapixeli, cu diafragma dublă. Prezentat si la Samsung Galaxy S9, diafragma duală înseamnă că aparatul foto permite în mod automat mai multă lumină atunci când simte că vă aflați într-un mediu cu lumină scăzută.

Veți putea cumpăra un Galaxy S10 în configurații de stocare de 128 GB sau 256 GB, ambele cu memorie RAM de 8 GB. Acesta va permite până la 512 GB în memorie microSD, iar capacitatea bateriei este de 3.400 mAh. Aveți două curburi laterale ale ecranului, plus geamul Gorilla Glass 6 în față și geamul Gorilla Glass 5 pe spate. Telefoanele S10 suportă, de asemenea, Fast Wireless Charging 2.0 și Wi-Fi 6.

Culori pentru toți: Galaxy S10, S10 Plus și S10E vor veni in urmatoarele culori: Flamingo Pink, Yellow Canary, Prism Green și Prism Blue, precum și Prism Black și Prism White. Nu toate țările primesc toate culorile: de exemplu, cumpărătorii americani, vor trebui să-și piardă sperantele pentru Yellow Canary si Prism Green.

telefoane samsung galaxy S10 in toate culorile disponibile
Acestea sunt toate culorile globale dar nu fiecare țară va ajunge la sa aiba fiecare nuanta. Și numai telefoanele 512GB și 1TB Galaxy S10 Plus au suporturi ceramice. Alegerea ta se reduce la alb-negru.

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10e, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10+, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Green!

Telefonul Samsung Galaxy S10 Plus: Regele stocarii de 1TB

Nu este o surpriză că, pentru încă aproximativ 100 de dolari, veți obține un ecran mai mare (6,4 inch) și o baterie mai mare (4100 mAh). Veți avea aceeași configuratie cu trei camere ca și la Samsung Galaxy S10 pe spate, dar S10 Plus adaugă un al doilea obiectiv selfie pentru a mări camera foto frontala, de 10 megapixeli – un senzor de 8 megapixeli care poate ajuta la autoimprimarea portretului în modul de profunzime utilizând hardware, in schimbul algoritmilor de profunzime -software.

Sigur, puteți obține telefonul Samsung Galaxy S10 Plus în opțiuni de stocare de 128 GB sau 512 GB, dar dacă nu vreți să vă faceți vreodata griji în ceea ce privește stocarea, atunci versiunea cu 1TB de spatiu de stocare si cu memorie RAM de 12 GB – este configurația pentru dvs. Samsung lansează o opțiune de susținere ceramică, presupusă a fi mai durabilă, în alb și negru, dacă cumpărați modelele de 512GB sau 1TB.

smart phone samsung galaxy s10
Galaxy S10 Plus primește două camere frontale, unul de 10 megapixeli și unul de 8 megapixeli.

Telefonul Samsung Galaxy S10E: “Varianta economica” S10

Gândiți-vă la Galaxy S10E cu display-ul de 5,8-inch ca fiind mai degrabă “compact” decât “mic”. Veți obține în continoare un ecran rezonabil pe toata suprafata frontala a telefonului desi ca si dimensiuni, acesta este mai scurt și mai subțire decât modelul de anul trecut Samsung Galaxy S9. Este greu să nu observi paralele cu Apple iPhone XR, care vine cam la acelasi pret.

Pentru Galaxy S10, marele compromis este ca are “doar” două camere pe spate – senzorii largi și ultra-largi, dar fără teleobiectiv. Există, de asemenea, doar o singura camera de 10 megapixeli in display, la fel ca ceea ce obțineți pe Galaxy S10. De asemenea, pierdeți ecranul curbat (este plat). Lipseste si cititorul de amprentă în ecran, dar Samsung introduce un senzor în butonul de alimentare de pe partea dreaptă a telefonului, care este una dintre destinațiile mele preferate. Și da, funcționează bine.

senzor amprenta samsung galaxy S10E
Nu veți găsi un cititor de amprente pe ecran pe Galaxy S10E, dar veți găsi că este coaptă în butonul de pornire.

Bateria este ceva mai mică la 3,100 mAh (dar hei, la fel și telefonul), iar opțiunile de stocare sunt fie 128 GB cu memorie RAM de 6 GB, fie 256 GB cu memorie RAM de 8 GB. Gorilla Glass 5 împodobește acest telefon in fața și in spatele.

Aș dori să subliniez că acestea sunt încă specificații extrem de competitive pe hârtie, în special având în vedere că acest telefon utilizează același chipset Snapdragon 855 ca și celelalte S10-uri. Cu acest model, Samsung nu merge doar după iPhone, ci urmărește si competitorul său la telefoanele tradițional mai ieftine, OnePlus.

Telefonul Samsung Galaxy S10 5G: Editia de lux a modelului

Iată ce știm despre Samsung Galaxy S10 cu 5G: acest model are un ecran de 6,7 inch, două camere pe față și patru camere pe spate. Da, patru, pentru că modelul 5G obține o cameră 3D sensibilă la adâncime, pe lângă toate lentilele de pe Galaxy S10 Plus. Dar aici este chestia. Acest aparat foto este doar pentru trucuri de fotografie fanteziste și AR (realitate augumentata), și nu pentru scanarea sigură a feței dvs. ca Face ID-ul Apple.

samsung galaxy s10 5G
Dar așteptați, este și un Galaxy S10 5G. În Statele Unite, va veni primul la Verizon în prima jumătate a anului, urmată de versiuni pentru AT & T, T-Mobile, Sprint și Xfinity Mobile.

Distracția continuă. Telefonul Galaxy S10 5G are de asemenea o baterie de 4.500 mAh și dispune de 256 GB de memorie cu memorie RAM de 8 GB. Această parte este importantă deoarece telefonul 5G este singurul model Galaxy S10 care nu are un slot pentru card microSD.

Samsung nu și-a anunțat prețurile încă, dar știm că în SUA va ajunge prima data la operatorul de telefonie – Verizon în al doilea trimestru al anului – încă din aprilie – înainte de a ajunge la AT & T, Sprint, T-Mobile și Xfinity Mobile mai târziu in Q2 – adică până la sfârșitul lunii iunie. Samsung va alinia Galaxy S10 5G la benzile de 5G ale fiecărui operator.

cum se activeaza incarcarea wireless power share
Puteti Activați Wireless PowerShare din tava de notificare.

Samsung Wireless PowerShare: Destul de tare până acum

Funcție mea preferata la Samsung Galaxy S10, vă permite să utilizați spatele unui telefon Galaxy S10 pentru a încărca orice alt dispozitiv ce permite încărcare fără fir – care utilizează standardul Qi. Si Huawei Mate 20 Pro poate face asta. Glisați în jos pe bara de notificări și apăsați pe “Wireless PowerShare“. Apoi, intoarceți telefonul pe spate și plasați de exemplu spatele telefonului unui prieten, sau noul Galaxy Buds în carcasa acestora.

Cine împarte, parte isi face, nu? Dar să nu exagerăm. Samsung a stabilit un prag astfel încât telefonul dvs. să nu mai renunțe la rezervele sale când atinge 30%.

În timp ce veți fi un erou pentru prietenii care au nevoie de o mână de ajutor, beneficiul real este că puteți încărca fără fir accesoriile compatibile sau un al doilea telefon, fără a vă căuta un cablu pentru fiecare dintre ele, dacă vă aflați într-o zi lungă sau în concediu de odihna. Nu uitați că, deoarece încărcarea fără fir este convenabilă, dar de obicei mult mai lentă decât încărcarea prin cablu, veți fi mai castigati să utilizați Wireless PowerShare peste noapte.

setari camera samsung galaxy s10
Noile trucuri de fotografie ajung la aceste telefoane, cum ar fi posibilitatea de a comuta și dezactiva setările de optimizare a scenei.

Până la 6 senzori de cameră

Toate telefoanele Samsung Galaxy S10 au cel puțin două camere pe spate și o cameră frontală, dar cu cât cheltuiți mai mult, cu atât mai multe camere obțineți. (Vezi tabelul de mai jos.)

 • Senzor optic cu unghi larg de 12 megapixeli: aceasta este lentila principală din spate. Există o stabilizare optică a imaginii (OIS) și un câmp vizual de 77 de grade (FOV). Are o deschidere duală, ceea ce înseamnă că permite automat mai multă lumină pentru fotografiile cu lumină slabă. Aperturile sunt f1.5 și f2.4.
 • Senzor optic de 12-megapixel telephoto lens : zoom optic 2x, OIS, FOV de 45 de grade, f2.4.
 • Un obiectiv cu unghi larg de 16 megapixeli: Focalizare fixă, fără OIS, FOV de 123 de grade (aproape de ochiul uman), diafragmă f2.2.
 • Cameră de 10 megapixeli orientată spre față: diafragma f1.9.
 • Cameră de 8 megapixeli orientată spre față pentru detectarea adâncimii (f2.2) sau o cameră 3D orientată spre față (vezi mai jos).
 • Cameră 3D din spate: Time-of-flight sensor , cunoscut sub numele de ToF. Pentru detectarea adâncimii și AR, nu pentru securitate.

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10e, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10+, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Green!

Galaxy S10EGalaxy S10Galaxy S10 PlusGalaxy S10 5G
Senzor optic cu unghi larg de 12 megapixeliDA
DA DA DA
Un obiectiv cu unghi larg de 16 megapixeli DA DA DA DA
Senzor optic de 12-megapixel telephoto lensNU DA DA DA
Cameră de 10 megapixeli orientată spre față DA DA DA DA
Cameră de 8 megapixeli orientată spre fațăNUNuDANU
Cameră 3D (spate)NUNUNUDA
Cameră 3D (fata)NUNUNUDA
samsung galaxy s10
Și o mică gaură tăiată in ecran in care se potrivește perfect lentila unei cameră …

Trucuri noi ale camerei foto la Telefonul Samsung Galaxy S10

Când faceți un selfie pe Galaxy S10 Plus: Marginile din jurul camerei frontale se aprind, astfel încât să știți unde să vă orientați privirea. Eu cred ca este destul de inteligent si util.

Fotografiile mai bune cu ajutorul inteligentei artificiale: O mulțime de telefoane utilizează inteligenta artificiala pentru a identifica subiecții și scenele fotografice și pentru a regla automat setările pentru a obține imagini mai bune. Toate telefoanele S10 pot identifica 30 de scene diferite și pot regla setările în consecință. Samsung îmbunătățește AI-ul aparatului de fotografiat Galaxy Nota 9 făcând-ul ușor să pornit și oprit pe ecranul de recunoastere a obiectelor.

Shot Suggestions: Porniți acest mod opțional pentru a obține ajutor pentru a alinia o fotografie. Când este perfect aliniat, aparatul foto va lua automat fotografia. Dacă vă tremură mâinile sau faceți o mulțime de fotografii cu o singură mână, acesta este un lucru de foarte mare ajutor.

3 camere spate samsung galaxy S10 si S10 Plus
Galaxy S10 și S10 Plus au trei camere pe partea din spate a telefonului

Bright Night low-light mode:Samsung spune că această caracteristică aplicată automat va face fotografii mai slabe. Spre deosebire de modul uimitor de Night Sight al Pixel 3, acesta este încorporat, nu este ceva ce trebuie să atingeți pentru al porni. Nu am obținut un demo, dar colegii mei din Londra au făcut, pentru scurt timp. Aștept cu nerăbdare să o văd în acțiune.

Video: Telefoanele Galaxy S10 suportă un videoclip super constant care este proiectat pentru filmari de acțiune, cum ar fi skateboarding, jocuri de baschet și așa mai departe. Telefoanele pot filma, de asemenea, în video HDR10, iar camerele principale din față și din spate susțin înregistrarea video UHD.

Senzor de amprentă digitală pe ecran, One UI si Rutinele Bixby

Cititor de amprentă în ecran: Primele telefoane care utilizează senzorul de amprentă cu ultrasunete Qualcomm, această tehnică utilizează unde sonore pentru a debloca telefonul. Înlocuiește complet scanarea irisului ca opțiune de deblocare biometrică. Din nefericire, nu am putut folosi propriul meu deget în timpul briefing-ului, dar acesta este un lucru pe care îl voi testa extensiv în curând. Senzorii ultrasonici ar trebui să fie mai greu de înșelat decât senzorii optici, cealaltă tehnologie folosită pentru deblocarea amprentelor digitale.

În mod ciudat, Samsung și-a retras in mod tăcut functia de scanare a irisului de pe telefoanele S10. Desi există în continuare deblocarea facială de la Google, aceasta nu este suficient de securizată pentru plățile prin telefon mobil. Este o schimbare notabilă, deoarece scanarea irisului a fost un punct de mândrie de la Galaxy S7. Samsung ar putea să se aștepte ca Google să renunte la deblocarea facială, o mișcare despre care s-au auzit zvonuri pentru viitorul Android Q.

Un UI pe Android Pie: Samsung UI este un layer personalizat care rulează pe Google Android 9 Pie software. Acesta este deja lansat pentru telefoanele Galaxy S9. Cu aceasta, Samsung îmbrățișează o imagine mai simplă și tactila cu iconite mai mari, care sunt proiectate pentru a fi mai ușor de utilizat cu o singură mână. Rețineți că va trebui să ajungeți în continuare în partea de sus pentru bara de notificări.

telefon samsung galaxy s10

Rutinele Bixby: Înscrieți-vă la noile rutine Bixby pentru a crea, de exemplu, profiluri, de conducere, de lucru, de noapte sau acasă. Un exemplu bun este, modul de noapte- poate economisi bateria prin dezactivarea aplicațiilor Wi-Fi și de fundal de care nu aveți nevoie atunci când dormiți. Modul de conducere poate dezactiva, de asemenea, Wi-Fi și porni Waze, Spotify și Nu deranjați. În unele cazuri, comutatorul se va întâmpla automat, de exemplu, când telefonul recunoaște prin Bluetooth că sunteți în mașină. Software-ul învață modelele pentru muncă și acasă, dar puteți adăuga manual propriile rutine.

Lansare mai rapidă a aplicațiilor: aceasta este o altă formă de AI care poate învăța ceea ce vă place și isi adapteaza in acest fel comportamentul. Acesta va determina aplicațiile pe care le utilizați în mod obișnuit la anumite ore ale zilei și le preîncărcați în fundal pentru a le încărca mai repede. Mai târziu, va închide acele aplicații pe care, de obicei, renuti să le folosiți până la prânz sau inainte de culcare. Gândiți-vă la acest lucru ca la un ciclu care vă anticipează nevoile prin deschiderea și închiderea aplicațiilor înainte de a o face singur.

Pentru gameri: telefoanele S10 sunt optimizate pentru a folosi motorul de jocuri Unity și Dolby Atmos pentru a regla sunetele. S10 Plus are un sistem de răcire cu camera de vapori pentru a disipa căldura în timpul jocului intens.

Competitie acerbă pentru Telefoanele Samsung Galaxy S10

De la cel mai ieftin Galaxy S10E la cel mai avansat Galaxy S10 5G, telefoanele Samsung pentru anul 2019 se confruntă cu provocatorii la fiecare pas al drumului. Cel mai ieftin din spectru, Galaxy S10E se va confrunta cu modele mai puțin costisitoare, cum ar fi iPhone XR și OnePlus 6T (și eventual viitorul OnePlus 7).

Galaxy S10 și S10 Plus sunt atât de aproape ca si preț, as crede că vor concura aproape unul cu celălalt și apoi cu orice alt telefon de aproximativ 1.000 de dolari sau cu modelul 4G, de la LG G8 și Huawei P30 și Mate, la ceea ce urmează după iPhone XS și XS Max.

samsung galaxy s10 5G

Apoi, e varianta 5G. În timp ce inițial nu va fi vândut masiv (datorită în mare parte costurilor), fiecare producător de telefoane și operatori vor lupta pentru a câștiga un punct de sprijin în 5G, deoarece primele rețele se vor aprinde în lunile următoare, promițând exponențiat viteze mai mari de descărcare cu nici un decalaj de conectare la rețea. Samsung în sine planifică mai multe telefoane pentru transportatorii din întreaga lume.

Telefonul pliabil Samsung isi face de asemenea debutul. Din nou, se preconizează că prețurile ridicate și cursele limitate de pliere vor face telefoanele pliabile de la Samsung și alte mărci să fie o incrucisare între un produs beta pentru dezvoltatori, un simbol de statut pentru cei care adoptă limite de sângerare și un bun spectacol de modă veche pentru toți ceilalți. Toti ochii vor fi pe el, ceea ce inseamna ca telefoanele precum Galaxy S10 Plus si chiar S10 5G ar putea arata plictisitoare in comparatie.

Împreună, Galaxy S10E, S10 și Galaxy S10 Plus vor suporta povara grea de a se răzbuna pe concurenți și de a menține interesul oamenilor până când telefoanele 5G și pliabile vor deveni mult mai vitale pentru mainstream.


Samsung Galaxy S10ESamsung Galaxy S10Samsung Galaxy S10 PlusSamsung Galaxy S10 5G
Display size, resolution5.8-inch AMOLED; 2,280×1,080 pixels6.1-inch AMOLED; 3,040×1,440 pixels6.4-inch AMOLED; 3,040×1,440 pixels6.7-inch AMOLED
Pixel density438ppi550ppi522ppi505ppi
Dimensions (inches)5.59 x 2.75 x 0.27 in5.9 x 2.77 x 0.31 in6.20 x 2.92 x 0.31 in6.40 x 3.04 x 0.31 in
Dimensions (millimeters)142 x 69.9 x 7.9 mm149.9 x 70.4 x 7.8 mm157.6 x 74.1 x 7.8 mm162.6 x 77.1 x 7.94 mm
Weight (ounces, grams)5.29 oz.; 150 g5.53 oz.; 157 g6.17 oz.; 175 g6.98 oz.; 198 g
Mobile softwareAndroid 9.0 with Samsung One UIAndroid 9.0 with Samsung One UIAndroid 9.0 with Samsung One UIAndroid 9.0 with Samsung One UI
Camera16-megapixel, 12-megapixel16-megapixel (ultra wide-angle), 12-megapixel (wide-angle), 12-megapixel (telephoto)16-megapixel (ultra wide-angle), 12-megapixel (wide-angle), 12-megapixel (telephoto)16-megapixel (ultra wide-angle), 12-megapixel (wide-angle), 12-megapixel (telephoto), 3D depth (HQVGA)
Front-facing camera10-megapixel10-megapixel10-megapixel, 8-megapixel10-megapixel, 3D depth (HQVGA)
Video capture4K4K4K4K
ProcessorOcta-core Qualcomm Snapdragon 855Octa-core Qualcomm Snapdragon 855Octa-core Qualcomm Snapdragon 855Octa-core Qualcomm Snapdragon 855
Storage128GB, 256GB128GB, 512GB512GB, 1TB256GB
RAM6GB, 8GB8GB8GB, 12GB8GB
Expandable storageUp to 512GBUp to 512GBUp to 512GBNo
Battery3,100 mAh3,400 mAh4,100 mAh4,500 mAh
Fingerprint sensorPower buttonIn-screenIn-screenTBA
ConnectorUSB-CUSB-CUSB-CUSB-C
Headphone jackYesYesYesTBA
Special featuresWireless PowerShare; hole punch screen notch; water resistant (IP68); Fast Wireless Charging 2.0Wireless PowerShare; hole punch screen notch; water resistant (IP68); Fast Wireless Charging 2.0Wireless PowerShare; hole punch screen notch; water resistant (IP68); Fast Wireless Charging 2.0Wireless PowerShare; 3D depth cameras (not for face unlock); water resistant (IP68); Fast Wireless Charging 2.0
Base price off-contract (USD, GBP)$750, £669, $AU$1,199$900, £799, AU$1,349$1,000, £899, AU$1,499TBA

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10e, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Black!

Vezi oferta pentru Telefon mobil Samsung Galaxy S10+, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 4G, Green!

Vezi si Review Telefon Mobil Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, Specificații, Pareri si Preț

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
 • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
 • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
 • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%