Review Aragaz Zanussi ZCG512G1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb

Pentru orice familie, care își dorește să aibă mereu mese gustoase, este necesar un aragaz care să potă oferii atât o plită cât și un cuptor pentru gătit . Un astfel de model este si aragazul Zanussi ZCG512G1WA. Un aragaz modern, dotat cu numeroase funcții, cu ajutorul caruia puteți controla foarte bine procesul de gatire.

Vezi oferta pentru aragazul Zanussi ZCG512G1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb!

Mașina de gătit Zanussi ZCG512G1WA nu este la fel de lat ca un aragaz standard pentru a facilita plasarea în orice loc din bucatarie, oferind totodată același spațiu la interior și aceleași funcții de gătit.

Aragazul are dimensiunile de 85,5 x 60 x 50cm și are un aspect placut: fiind confecționat din tablă emailată de culoare albă, butoanele și mânerul de la usa cuptorului sunt și ele albe iar ușa cuptorului prevăzută cu geam dublu este neagra. În interior, cuptorul este confecționat din tablă emailată neagră și dispune de un orificiu pentru evacuarea aburului.

Caracteristici Aragaz Zanussi ZCG512G1WA

Plita aragazului Zanussi ZCG512G1WA este prevăzută cu patru arzătoare plus cuptor:

 • Aragaz cu plită si cuptor pe gaz
 • Tip plita: Pe gaz
 • Zona pentru gatit stanga fata: Arzator rapid, 3000W/102mm
 • Zona pentru gatit stanga spate: Arzator auxiliar, 1000W/55mm

Atunci când a fost conceput acest aragaz, siguranța a fost pusă pe primul loc. Astfel, acesta dispune de două dispozitive pentru siguranță, unul pentru plita acestuia și unul pentru cuptor. Pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente toate zonele de gătit sunt prevăzute cu siguranţa de tip termocuplu.

Cuptorul

cuptor aragaz zanussi

Cuptorul are o capacitate de 51 de litri, și este conceput cu încalzire sus-jos, având doua funcții de coacere: prima este pentru coacere tradițională, iar a doua pentru pizza. Cu ajutorul functiei Pizza puteți găti acasă un preparat gustos și bine făcut fără a mai fi nevoie să vă deplasați la pizzerie.

Cuptorul aragazului este prevăzut cu functia Grill si Rotisor. Acesta are un arzător poziționat în partea superioară ce iți permite să prepari carne si legume la rotisor, pentru un stil de viață mai sănătos. Rotisorul este poziționat în centrul cuptorului și roteste permanent alimentele în timpul preparării acestora. Ușa cuptorului acestuia este ușor de curățat, având o tehnologie specială.

Vezi oferta pentru aragazul Zanussi ZCG512G1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb!

În partea frontală a aragazului este montat panoul de comandă. Pe langă cele cinci butoane de control a gazului mai avem un buton pentru aprinderea electrică a zonelor de gătit, un buton pentru a ilumina interiorul cuptorului și butonul de comandă a Timer-ului. Cu ajutorul Timer-ului mecanic putem stabili durata de gătire a alimentelor. Odată setat, Timer-ul te avertizează când timpul de preparare s-a scurs.

CARACTERISTICILE GENERALE ALE Aragaz-ului Zanussi ZCG512G1WA

Tip incastrareStandard
UtilizareRezidential
Tip plitaStandard
Alimentare plitaGaz
Alimentare cuptorGaz
Tip aprindereElectrica
Pozitionare panou comandaFrontala
FunctiiOprire automata gaz
Continut pachet1 x Gratar 1 x Tava prajituri 1 x Tava aluminiu
CuloareAlb

SPECIFICATII TEHNICE PLITA

Numar arzatoare4
Arzator mare1
Arzator mic1
Arzator normal2
Putere arzator mare3 kW
Putere arzator mic1 kW
Putere arzator normal2 kW
Eficienta energetica plitaClasa A
Material gratareOtel cromat

SPECIFICATII TEHNICE CUPTOR

Numar cuptoare1
Volum cuptor51 l
Eficienta energetica cuptorClasa A
Functii de gatireGrill Coacere Rotisor
Mod incalzireIncalzire sus-jos
Temperatura maxima250 C

DIMENSIUNI

Latime50 cm
Adancime60 cm
Inaltime85.5 cm
Lungime cablu1.5 m

Concluzii

Dupa părerea noastră, Aragaz-ul Zanussi ZCG512G1WA va satisface pretențiile oricărei gospodine în materie de gătit. Aspectul cel mai important îl reprezintă prețul mic în raport cu funcțiile oferite.

Vezi oferta pentru aragazul Zanussi ZCG512G1WA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Alb!

Descopera mai multe recenzii pentru electrocasnice.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
 • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
 • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
 • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%