Review eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation, Wi-Fi, Negru

eBook Reader-ul Kindle reprezinta o varianta ideala pentru iubitorii de lectura care nu vor sa fie limitati de formatul clasic al cartilor.

Sa incepem prin a enumera cateva caracteristici

eBook Reader-ul Kindle beneficiază de un ecran cu o diagonală de 6 inch (15.24 cm). Fiind un ebook, este destinat exclusiv citirii și are un ecran alb-negru. Probabil vă veți întreba de ce în ziua de astăzi mai există ecrane alb negru. Va spunem noi – este o ecranul ideal. Datorită acestuia, durata de viață a bateriei este mult mai mare, lipsa culorilor nu va împiedică să accesați mail-ul sau să citiți presa online și în fond este un dispozitiv adresat exclusiv citirii.

kindle luminozitate ecran

O altă caracteristică cu adevărat importantă a ecranului este capacitatea acestuia de a reflecta lumina, astfel, indiferent de intensitatea luminii exterioare experiența dumneavoastră va fi fară cusur. De asemenea acest ecran este mult mai ușor pentru ochii dumneavoastra, ecranul fiind mai mat.

Cumpară acum noul eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation!

Câteva cuvinte despre capacitatea de stocare. Vreți să plecați într-o călătorie și nu știți ce carte să luați cu voi. Nimic mai ușor. Datorită capacității de stocare de 2GB vă puteți lua toată biblioteca în geanta dumneavoastră. Cei 2 GB ai eBook Reader-ul Kindle pot asigura o capacitate de stocare de aproximativ 1000 de titluri, imaginațivă 1000 de cărți în geanta dumneavoastra :).

Formatele suportate de eBook reader-ul Kindle sunt Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP – conversie. Însă datorită softului special de conversie, orice format poate fi transformat în unul ce poate fi citit. Spre exemplu, chiar daca PDF-ul nu se afla pe lista formatelor suportate, poate fi foarte simplu transformat in DOCX fara a pierde nici un detaliu.

Alte puncte forte pe care Kindle-ul le are:

  • Wi-Fi incorporat – o funcție utilă pentru căutari pe internet / Wikipedia sau pentru a downloada cărți direct pe Kindle.
  • The New Oxford American Dictionary – o aplicație dicționar, cu peste 250.000 de cuvinte și definitii pentru a întelege fiecare cuvânt.
  • Text redimensionabil – această functie a ebook-ului Kindle îi permite utilizatorului să mărească să micșoreze textul după bunul plac.
  • Whispersync – cu ajutorul acestuia puteți sincroniza ultima pagină citită cu bookmark-urile dumneavoastră.

Durata de viață a bateriei a eBook Reader-ului New Kindle Glare 6

Bateria acestuia poate ține și o lună cu o singură încărcare dăcă o folosiți timp de 30 de min pe zi cu WiFi-ul dezactivat. În condițiile unei folosiri zilnice de 1-2 ore cu Wi-Fi-ul activat sporadic autonomia bateriei este de 1-2 saptamani.

Cumpară acum noul eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation!

Design si mobilitate

eBook Reader-ul Kindle beneficiaza de un design clasic și elegant. Este construit dintr-un plastic de calitate, rezistent și care ofera o aderență foarte bună. Dimensiunile eBook reader-ului sunt de 165.75 x 114.5 x 8.7 mm iar greutatea de 170g fiind un dispozitiv extrem de mobil.

Merită cumpărat eBook Reader New Kindle Glare 6?

Cu sigurantă! eBook Reader-ul Kindle trebuie să facă parte din arsenalul fiecărui iubitor de carte și a persoanelor ce folosesc lectura pentru relaxare și informare. De asemenea, ca tot se apropie sărbătorile de iarnă, acesta poate fi și un excelent cadou de Craciun.

Specificații eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation

CARACTERISTICI GENERALE

ModelNew Kindle Glare 6

ECRAN

Tip ecranE-Ink
Tehnologie ecranE-Ink Pearl
Diagonala6 inch
Numar culori16 nivele tonuri de gri
Rezolutie800 x 600

MEMORIE

Memorie interna4 GB

FORMATE SUPORTATE

TextAZW MOBI PDF Txt

CONECTIVITATE

WirelessDa
USBMicro USB

BATERIE

Timp de functionarePana la 4 saptamani

CARACTERISTICI GENERALE

Dimensiuni (W x H x D)115 x 160 x 9.1 mm
CuloareNegru
Greutate161 g
AlteleTimp de incarcare: 4 ore

Cumpară acum noul eBook Reader New Kindle Glare 6, Touch Screen, 8th Generation!

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *