MWC 2018: Smartphone-urile dezvăluite la cel mai mare show mobile din lume

La sfarsitul lunii trecute, in Barcelona, a avut loc cel mai mare eveniment Mobile din lume: Mobile World Congress 2018. Iata cateva din telefoanele care ne-au fost prezentate la eveniment.

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco

Făcut pentru a concura cu Samsung și Apple, HMD Global a dezvăluit un număr de smartphone-uri în acest show. Ruland pe sistemul de operare Android, Nokia 8 Sirocco va avea un ecran curbat de 5,5 inch, o cameră dublă și încărcare wireless (fără fir). Telefonul va fi lansat in luna Aprilie aacestui an.

Nokia 8110

Nokia 8110

În 2017, Nokia a relansat modelul său iconic 3310. În acest an, intenționează să facă ceva similar cu Nokia 8110, cunoscut și sub numele de “Telefonul Banana“. Reninventarea acestui telefon este de așteptat fie în galben sau în negru.

Telefonul va rula pe Kai OS bazat pe Linux și va avea aplicații precum Facebook, Google și Twitter și se va putea conecta la rețeaua 4G. Se preconizează că va fi pusă în vânzare în luna Mai.

LG V30S ThinQ

LG V30S ThinQ

LG a lansat o versiune actualizată a telefonului său LG V30 la MWC 2018. Versiunea actualizată va păstrează camera duală a acestuia, ecranul OLED de șase inci și rulează pe Android. Adăugările vor include o creștere a memoriei și  inteligență artificială.

RAM-ul a crescut la 6 GB față de cel anterioar de 4 GB și stocare internă de la 128 GB la 256 GB. Noul telefonul de la LG va conține, de asemenea, cameră AI care va modifica automat culorile pentru a optimiza fotografiile. Prețul și data lansării nu nu au fost anunțate.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Având un design similar cu Galaxy S8, Samsung a prezentat duminică cea mai recentă linie telefonică Galaxy, si anume Samsung Galaxy S9. Cele mai mari diferențe dintre cele două sunt situate în camere, care permit utilizatorilor să aibă o imagine mai bună în setările de lumină slabă și o functie de redare cu încetinire.

Se spune că se află în concurență directa cu iPhone Apple X. Acest telefon permite, de asemenea, utilizatorilor să isi faca un selfie și să transforme imaginea într-un emoji pe care ei îl pot personaliza.

Acesta vine în două versiuni: S9, care are un ecran de 5,8 inchi, și S9 +, care are un afișaj de 6,2 inch. Telefonul este disponibil pentru precomandă și este setat pentru lansarea în luna martie.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2

Înregistrare video HDR, ecran curburat de 5,7 inci Gorilla Glass 5 în spate și încărcare fără fir – ultimul model X72 de la Sony este un upgrade la X71. Acest telefon include, de asemenea, un motor cu vibrații denumit Sistem de vibrații dinamice.

Există deasemenea versiune cu un display mai mic a telefonului, si anume, Xperia Compact . Compact nu va avea insă caracteristici cum ar fi vibrația dinamică, încărcarea fără fir și geamul din spate. Atât prețul, cât și data lansării nu au fost anunțate încă.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *