Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B pareri

Daca nu investesti intr-un aspirator bun, iar locuinta ta se afla intr-o zona intens circulata, atunci ai ocazia sa nu se observe ca ai facut curat. Acest lucru se datoreaza emisiilor de praf ale aspiratorului. Cu cat sunt mai putine cu atat este mai bine. Pentru a avea o locuinta curata si lipsita de praf dar si pentru a preveni alergiile la praf, iti recomandam aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B.

Vezi oferta pentru Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B !

Caracteristicile generale ale aspiratorului Samsung VCC44E0S3B

Aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B este un aspirator destul de ieftin, aspira bine si nu este foarte zgomotos. Avand in vedere ca nu este un obiect de mobilier care trebuie sa se asorteze cu restul, un electrocasnic pentru curatenie negru cu albastru nu cred ca deranjeaza pe cineva. Greutatea acestuia este de 6 kilograme si poate fi manuit si carat cu usurinta prin toata locuinta. Cu o capacitate de 1.3 litri, consideram ca este perfect pentru a curata chiar si un apartament de 4 camere fara a goli si curate recipientul pentru gunoi.

Cablul are o lungime de 6 metri si garanteaza o mobilitate mare in spatii largi sau inalte.

Clasa energetica a aspiratorului fara sac, Samsung VCC44E0S3B

Aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B se incadreaza in clasa energetica F, o clasa nu foarte performanta, dar aspiratorul nu este un electrocasnic folosit in fiecare zi un timp indelungat.

Caracteristicile special ale aspiratorului Samsung VCC44E0S3B

Vezi oferta pentru Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B !

Fata de alte aspiratoare, Samsung VCC44E0S3B are rotile mai mari, ceea ce ofera un plus de stabilitate si o miscare usoara in momentul in care este deplasat in timpul curateniei sau in timpul depozitarii.

Si cutia pentru praf este mare si incapatoare si nu trebuie sa o goliti dupa fiecare utilizare. Capacitatea acesteia permite mai multe utilizari fara sa curatati recipientul pentru praf.

Aceasta cutie are la baza un sistem unic de la Samsung numit Twin Chamber System care imparte recipientul pentru praf in doua camera permitand o curatare mai buna. Astfel, atunci cand forta

de absorbtie determina circulatia particulelor de praf prin calea de aer ciclonica a camerei interioare, murdaria si resturile se separa de aer. Astfel, in urma acestui proces, particulele mari de praf sunt filtrate si sunt trecute in compartimentul exterior, unde raman pana in momentul in care sunt aruncate. Pentru aspiratoarele prevazute cu Twin Chamber de la Samsung nu sunt necesari saci de praf scumpi si care produc murdarie atunci cand sunt curatati.

Zgomotul emis in timpul aspirarii nu va depasi 81 dB, ceea ce nu este silentios, dar nu il catalogheaza nici drept cel mai zgomotos aspirator – este undeva la mijloc.

Bucura-te de o suprafata de aspirare de 9 metri, dar si de faptul ca poti aspira praful si alergenii din lenjerii! Aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B este ideal pentru persoanele alergice sau pentru casele in care locuiesc si animale de companie.

Emisiile de praf se incadreaza in clasa D. Acest aspirator este prevazut cu filtru HEPA care ofera un aer curat evacuat atunci cand aspirati. Astfel, dupa ce sunt captate microparticulele precum praful, alergenii (mucegai, polen, etc), etc, filtrul Hepa asigura un mediu mai sanatos si mai curat.

Cum sa utilizati accesoriile aspiratorului Samsung VCC44E0S3B?

  • Bratul telescopic se regleaza cu ajutorul butonului de control situat in centrul bratului telescopic.
  • Peria de praf pentru mobila se poate atasa si bratului telescopic pentru a putea aspira praful de pe rafturi si carti.
  • Accesoriul pentru spatii inguste este usor de utilizat daca doriti sa aspirati dupa calorifer sau dupa diverse piese de mobilier.
  • Pentru a utiliza peria in 2 pasi, trebuie sa apasati pe clapeta admisie in functie de suprafata de aspirat: covoare sau suprafete dure

Vezi oferta pentru Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B !

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produsAspirator fara sac
Tip aspirareUscata
Tip alimentareLa retea
Tip suprafataMulti-suprafete
Material tubMetal
Eficienta energeticaClasa F
Performanta curatarii covoarelorClasa F
Performanta curatarii suprafetelor dureClasa D
Emisii de prafClasa D
Adancime24.3 cm
Latime27.2 cm
Inaltime39.8 cm
Greutate4.6 Kg
CuloareAlbastru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere1500 W
Putere de aspirare310 W
Nivel zgomot81 dB
Capacitate colectare1.3 l
Lungime cablu6 m
Raza de operare9 m

Vezi oferta pentru Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B !

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%