SpookySwap – Exchange-ul descentralizat (DEX), automat de creare a pieței (AMM) pentru rețeaua Fantom Opera.

SpookySwap este un exchange descentralizat (DEX), automatomat pentru creare a pieței (AMM (automated market-maker)) pentru rețeaua Fantom Opera.. Spre deosebire de alte DEX-uri, SpookySwap a investit în construirea unei baze solide cu simbolul BOO ca simbol de guvernare, ferme diverse, un bridge construit, comenzi limită construite și serviciu centrat pe utilizator.

De la lansarea sa în aprilie 2021, Spooky:

 • A câștigat aprobare și sprijin din partea Fundației Fantom
 • Au trecut 7 propuneri cu comunitatea cu BOO ca simbol de guvernare
 • A organizat un eveniment de lansare cu Alchemix, Alpha Finance Labs
 • S-a adăugat o fermă oficială sponsorizată de WOOFY
 • A consolidat un parteneriat stabilit cu Popsicle
 • A menținut cel mai mic comision swap de 0,2% (0,22% pentru comenzile limită) și cele mai diverse ferme din rețeaua Fantom
 • A fost complet auditat de Certik
 • A creat o punte pentru traversarea Fantom către și de la Ethereum, BSC, Polygon, Avalanche, Arbitrum și OKExChain
 • A fost listat pe CEX, Hotbit
 • Acceptă portofelul Coinbase

Prezentare generală SpookySwap

Swap (Schimburile)

Schimburile de jetoane pe SpookySwap sunt o modalitate simplă de a tranzacționa un jeton cu altul prin intermediul pool-urilor de lichidități automate. Pe Spooky, utilizatorii pot tranzacționa la prețul pieței sau pot stabili un anumit preț pentru un ordin limită care poate fi declanșat 24/7.

Când faceți schimb (tranzacționați) pe bursă, utilizatorii vor plăti o taxă de tranzacționare de 0,2% (0,22% pentru ordinele limită), din care 0,17% este returnat la pool-urile de lichiditate ca recompensă pentru furnizorii de lichiditate și 0,03% pentru xBOO Stakers.

Niciuna dintre aceste taxe nu va fi direcționată către trezorerie sau fondul de dezvoltare, precum DEX-urile tradiționale.

Liquidity

Adăugarea de lichiditate permite contribuitorului să câștige comisioane de swap de 0,2% din perechile pe care le-au furnizat. Utilizatorii pot furniza lichiditate și pot începe să câștige comisioane prin adăugarea de lichiditate aici. Lichiditatea poate câștiga și mai multe recompense (BOO) dacă sunt staked în ferme.

Când utilizatorii furnizează lichiditate, vor primi jetoane spLP (jetoane Spooky Liquidity Provider) ca dovadă a contribuției.

De exemplu, dacă un utilizator a depus $BOO și $FTM într-un pool, ar primi jetoane BOO-FTM spLP. Aceste jetoane reprezintă o cotă proporțională din activele grupate. Aceste jetoane spLP pot fi staked în ferme pentru a câștiga BOO. Există peste 18 perechi pe care să le poti face stake, SpookySwap fiind astfel una dintre cele mai diverse ferme din lanțul Fantom.

Liquidity Farm

Ferma de lichiditate este locul în care puteți face stake spLP (token-urile Spooky Liquidity Pair) pentru a câștiga BOO. Aceste ferme oferă stimulente persoanelor care furnizează lichidități către SpookySwap și ajută la compensarea riscului de pierdere permanentă.

Single Stake Pools (Pool-uri cu miză unică)

Pool-urile cu miză unică este cazul în care este nevoie de un singur tip de token pentru a face stake. Nu este necesară crearea de token-uri LP, dar conceptul este similar cu realizarea unui jeton de lichiditate (LP) și cu stake-ul acelui LP într-o fermă pentru a câștiga alte token-uri.

Prin token BOO, utilizatorii primesc imediat token-uri xBOO ca dovadă, care pot fi puse la stake în pool-uri partenere pentru a câștiga alte token-uri.

xBOO

Pool-ul cu stake unic de răscumpărare este locul în care utilizatorii pot face stake cu BOO și pot primi token-uri xBOO. Necesită doar 1 ingredient, BOO, de unde și numele de „stake unic”.

Cu xBOO pe care îl primiți, utilizatorii pot face stake pentru a câștiga alte jetoane din lista de pool. xBOO pus la stake va continua să participe la Pool-ul de Buyback și să câștige mai multe BOO.

Bridge

Bridge-ul SpookySwap acceptă mutarea de token-ur de la Ethereum, BSC, Arbitrum, Avalanche, Polygon și altele către Fantom și invers.

Ordine limită și Modul Expert

Pe SpookySwap, utilizatorii pot schimba jetoane prin plasarea unui ordin limită peste sau sub prețul pieței, care funcționează ca orice CEX. Cu modul expert, oferă o interfață mai bună utilizatorilor cărora le place să folosească vizualizarea de tranzacționare și să facă analize tehnice.

Funcții noi planificate

Magicats NFT Staking

Un NFT poate fi cumpărat de la PaintSwap, care este folosit pentru a crește producția pe yield farming.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
 • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
 • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
 • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%