Adresele care dețin un milion sau mai mult Ethereum au mai adăugat colectiv 3,5 milioane de ETH în portofoliul lor

 • Investitorii mari în Ethereum au strâns 3,5 milioane de ETH adăugând 28,55 milioane $ în dețineri.
 • Pe baza datelor de la Santiment balenele și-au continuat acumularea celei de-a doua criptomonede .
 • Analiștii cred că prețul Ethereum este în zona de cumpărare aproape de nivelul de 1.300 USD.

Investitorii cu portofele mari din rețeaua Ethereum au mai acumulat circa 3,5 milioane de ETH la valoarea actuală de 28,55 milioane $.
Balenele și-au continuat acumularea celei de-a doua criptomonede ca mărime după capitalizarea bursieră pe baza datelor de la Santiment.
Analiștii cred că prețul Ethereum este în zona de cumpărare aproape de nivelul de 1.300 USD.

Investitorii mari îm n Ethereum acumulează ETH în frenezie

Pe baza datelor de la monitorul de cripto-intelligence Santiment, adresele balenelor Ethereum au început să acumuleze ETH începând cu 11 septembrie. Adresele care dețin un milion sau mai mult Ethereum au adăugat, colectiv, 3,5 milioane de ETH în plus la portofoliul lor. În prezent există 132 de astfel de adrese.

Cea mai recentă rundă de acumulare Ethereum marchează o creștere cu 14% a deținerilor Ethereum de catre balene cu un portofoliu de un miliard de dolari. Deținerile cumulate de portofele balenelor au atins un sold maxim istoric de 28,55 milioane de ETH, aproximativ 36 de miliarde de dolari la momentul redactării acestui articol.

Acumulare ethereum de balene grafic sentimnent 21.09.2022
Acumulare ethereum de balene grafic sentimnent 21.09.2022

Santiment a raportat anterior că rechinii și balenele Ethereum, adrese care dețin între 100 și 1 milion de jetoane ETH și-au vândut proprietățile. Tendința de redistribuire a început la scurt timp după Merge, tranziția Ethereum de la proof-of-work la proof-of-stake. Cu toate acestea, analiștii au fost optimiști în privința ETH, în ciuda declinului său brusc după Merge, iar altcoin-ul a revenit peste rapid nivelul de 1.200 USD.

Prețul Ethereum a rămas în mare parte neschimbat în ultimele treizeci de zile. Tendințele de redistribuire și acumularea de către balene sunt de obicei considerate un semnal optimist pentru un activ. Un alt indicator cheie, performanța rețelei în generarea de taxe a atins un maxim de o lună. Este posibil ca acești factori să conducă la creșterea prețului activului.

Analistii consideră că Ethereum este in faza de acumulare

Analiștii au evaluat tendința prețului Ethereum și au prezis că activul se află în faza de acumulare aproape de nivelul de 1.300 USD. Ethereum se află în „zona de cumpărare” în timp ce își revine din tendința descendentă, iar BitQueen, un analist criptografic pseudonim, consideră că acesta este momentul ideal pentru a obține Ethereun (ETH).

ethereum grafic 21.10.2022

Va crește prețul Ethereum (ETH)?

Au trecut săptămâni de când fuziunea Ethereum (ETH) a fost finalizată, trecând Ethereum de la mecanismul consumator de energie proof of work la proof of stake – un mecanism mai eficientă din punct de vedere energetic și fără emisii de carbon.

Această milestone ar fi trebuit să fie o pantă de lansare pentru prețul Ethereum (ETH), dar, din păcate, ar putea dura ceva mai mult timp până să vedem revenirea prețului Ethereum (ETH).

Investitorii au pierdut aproximativ 64% de când prețul Ethereum (ETH) a atins ultima dată vârful în 2021 și există încă speranța că prețul Ethereum (ETH) se va recupera. Prețul Ethereum (ETH) sa stabilizat cumva în zona de 1.300 $ motiv pentru care analiști consideră că acesta se află acum în „zona de cumpărare”, lucru pe care balenele nu l-au omis, după cum vedem aceste profită acum de reducerea de pret la care pot acumula și mai mult ETH.

Părerile și opiniile exprimate aici sunt exclusiv ale autorului și nu reflectă neapărat opiniile piata-digitala.com. Fiecare mișcare de investiție și tranzacționare implică riscuri, ar trebui să vă efectuați propria cercetare atunci când luați o decizie.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
 • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
 • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
 • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
 • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
 • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
 • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
 • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
 • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
 • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%