Spray igienizare instalatia de aer conditionat MA-FRA Odorbact Out

Azi am să vă vorbesc despre un produs extraordinar care vă va ajuta să păstrați un aer curat și proaspăt în mașina voastră, este vorba despre Spray igienizare pentru instalatia de aer conditionat MA-FRA Odorbact Out, un produs inovator și eficient, care vă va scăpa de mirosurile neplăcute și vă va asigura un mediu curat și sănătos în habitaclul mașinii.

MA-FRA Odorbact Out este conform cu standardele Ministerului Sănătății și protocolul de prevenție în transportul public.

Comanda spray igienizare pentru instalatia de aer conditionat MA-FRA Odorbact Out acum cu livrare imediata prin eMAg Genius!

Așa cum bine știm, instalația de aer condiționat poate deveni o sursă de mirosuri neplăcute din cauza impurităților și mucegaiului care se formează în conductele de ventilare. Dar nu mai trebuie să vă faceți griji! Odorbact Out este aici pentru a rezolva această problemă într-un mod eficient și rapid.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui produs este faptul că este în conformitate cu circulara DGPRE 0005443 din 22/02/2020 a Ministerului Sănătății și cu protocolul ministerial de prevenție în transportul public. Asta înseamnă că este un produs sigur și de încredere, care respectă cele mai înalte standarde de calitate și igienă.

Oferă un habitaclu curat și proaspăt, eliminând mirosurile neplăcute.

Odorbact Out nu doar elimină mirosurile neplăcute precum fumul de țigară sau mirosurile de mâncare, ci și neutralizează definitiv sursa acestor mirosuri. Acest spray acționează prin intermediul sistemului de aer condiționat al mașinii voastre, curățând și purificând în profunzime habitaclul, și totul se întâmplă în mai puțin de 10 minute. Trebuie doar să apăsați valvea spray-ului și să lăsați produsul să își facă magia.

Un alt aspect important al acestui produs este parfumul său plăcut și rafinat. Odorbact Out are note olfactive de portocală amară, flori de măr și flori de lămâie ca note de vârf, iris, geranium și tonka bean ca note de mijloc și vanilie bourbon, mosc alb și chihlimbar ca note de bază. O combinație perfectă care vă va împrospăta și încânta simțurile.

Acționează prin intermediul sistemului de aer condiționat pentru o curățare în profunzime în doar 10 minute.

Utilizarea spray igienizare pentru instalatia de aer conditionat MA-FRA Odorbact Out este ușoară și rapidă. Înainte de a-l utiliza, asigurați-vă că agitați bine recipientul. Apoi, deschideți toate compartimentele din habitaclu (sertare, suporturi pentru obiecte etc.), porniți mașina și porniți aerul condiționat. Asigurați-vă că toate ferestrele sunt bine închise și deschideți gurile de aerisire. Plasați recipientul de spray în poziție verticală pe covorul din dreapta pasagerului, astfel încât jetul vaporizat să nu lovească direct bordul. Apăsați complet valvea recipientului pentru a permite produsului să se elibereze complet și apoi ieșiți din habitaclu și închideți ușa.

Așteptați ca recipientul să se golească complet și lăsați produsul să acționeze timp de 10 minute. Apoi, deschideți ușile și lăsați habitaclul să se aerisească înainte de a utiliza din nou mașina. Produsul acționează în același mod, indiferent dacă utilizați aer cald sau rece.

Comanda spray igienizare pentru instalatia de aer conditionat MA-FRA Odorbact Out acum cu livrare imediata prin eMAg Genius!

Curăță filtrul de cabină înainte de utilizare pentru eficiență maximă.

Un sfat important: acest produs nu înlocuiește întreținerea filtrului de habitaclu. Cu cât filtrul de cabină este mai murdar, cu atât produsul va fi mai puțin eficient. Vă recomandăm să curățați filtrul de cabină înainte de a aplica produsul, urmând instrucțiunile de utilizare corectă.

Vreau să vă atrag și atenția asupra câtorva avertismente importante. Nu fumați în timpul aplicării produsului și asigurați-vă că bricheta și alte dispozitive electrice nu sunt conectate în mașină.

Dacă vreți să vă bucurați de un aer proaspăt și curat în mașina voastră și să scăpați definitiv de mirosurile neplăcute, nu ezitați să încercați Spray-ul igienizare pentru instalația de aer condiționat MA-FRA Odorbact Out. Este un produs de înaltă calitate, ușor de utilizat și cu rezultate garantate.

Încercați-l acum și veți vedea diferența! Nu mai așteptați, comandați Odorbact Out și transformați habitaclul mașinii voastre într-un loc plăcut și igienic pentru călătorii de neuitat!

Comanda spray igienizare pentru instalatia de aer conditionat MA-FRA Odorbact Out acum cu livrare imediata prin eMAg Genius!

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%