Sfărmarea cancerului cu frecvențe de rezonanțe

Anthony Holland, director și profesor asociat de muzica la Skidmore College, a fost cel care a vorbit despre visul său în timpul unui TEDx Talk numit Sfărmarea cancerului cu frecvențe de rezonanțe.

Viziunea lui se învârte în jurul ideii de a elibera copiii de repercusiunile periculoase ale medicamentelor pentru cancer, precum și de tratamentul cu radiații. Se vehiculează faptul că el a reușit să-și realizeze visul cu ajutorul echipei sale.

Trebuie să fi auzit sau văzut oameni capabili să spargă sticlă folosind nimic altceva decât vocea lor. Vezi exemplu aici. Reușiți să distrugeți sticla numai dacă puteți egala frecventa de rezonanță a sticlei cu ajutorul vibrației vocii. De această dovadă s-a folosit și Holland pentru a explica conceptul de frecvență de rezonanță.

Acest concept l-a pus pe Hollnd pe gânduri, întrebându-se dacă el ar putea utiliza un astfel de efect în cazul celulelor sau a altor microorganisme vii .

Căutând răspunsuri, el și echipa sa au descoperit lucrarea Dr. Mae – Wan Ho, care a crezut că celulele imită postulate similare cu cele ale cristalelor lichide. Ca rezultat, Holland era curios daca celulele ar putea fi afectate în cazul în care a fost transmis un semnal electric particular.

Ei au descoperit în cele din urmă un dispozitiv terapeutic care utilizează antena cu plasmă pentru a pulsa semnale on și off . Holland este de părere că pulsul constant ar putea încălzi rapid și distruge celulele cancerigene.

Următorii cincisprezece luni au fost investite în căutarea frecvenței exacte necesară pentru a sfărâma organismele vii. Un binom de intrări au fost în cele din urmă găsite ; unul scăzut și unul ridicat .

Frecvența  mare a fost de 11 ori mai ridicată decât frecvența scăzută. Holland a testat acest lucru pe celulele canceroase înainte de a trece la celulele de leucemie si celulele de cancer ovarian. Este interesant de observat că acest tratament încetinește nu numai creșterea celulelor canceroase , dar și ucide celulele leucemiei cu 60 % .


Source: CultureofAwareness

Facebooktwitterredditpinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 28,243.00 1.36%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,796.87 2.73%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.49%
  • bnbBNB (BNB) $ 335.82 0.41%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.450806 15.28%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.372872 10.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.075834 5.69%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,792.04 2.54%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 3.65%